facebook

Ce substanțe folosim

substanta setistop ignifugare

Folosim mai multe tipuri de substanțe pentru ignifugarea lemnului, textilelor și termoprotecția metalului. Sunt dintre cele mai bune aflate pe piață. Una dintre acestea este Setistop-S; o soluție cu performanțe notabile și o formulă cu o eficiență garantată împotriva focului.

Prin aplicarea a două sau trei staturi cu soluție preparată pe baza Setistop-S confrom tehnologiei – diluat în raport de 1:1 și aplicat prin pulverizare la presiunea, umiditatea și temperatura potrivite s-a constatat o eficientizare a protecției împotriva folcului.

Substanțele pe care le folosim sunt superioare și certificate UE

Testul a presupus compararea rezultatelor între arderea unui material OSB Tip 3 din comerț (neignifugat) și același tip de material (OSB Tip-3) ignifugat cu soluția folosită de Firestop Ignifugare. Ambele plăci de lemn au fost expuse la același tip de flacără pe durate identice (10 minute).

Iată imaginile executate la interval de 1 minut pe toată durata testului. Se constată că produsul corespunde exigențelor standardului, din punct de evedere PSI.

test substante ignifugare neinghifugat

sustante test ignifugare

Soluțiile folosite de Firestop Ignifugare sunt certificate și garantate. Ele nu afectează în niciun fel oamenii sau animalele după ce au fost aplicate de echipa noastră în conformitate cu standardele în vigoare. Cere o evaluare gratuită a imobilului tău.

Substanțele pe care le folosim pentru ignifugare au agrement tehnic după cum puteți vedea în imaginile de mai jos:

aviz solutie setistop

 

AT SETOSTOP-S avizat igsu cerinte incendiu

Agrement tehnic pentru spumă termoprotecție metal:

ETA Hempacore AQ 48860

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *