facebook

Tratamentul lemnului

tratamentul lemnului

Tratamentul lemnului împotriva incendiilor este cea mai sigură măsură de prevenire a incendiilor. Lemnul este unul dintre cele mai vechi și mai utilizate materiale de costrucții. Pe lângă avantajele sale (ieftin, ușor de prelucrat, bun izolator termic), lemnul are un mare dezavantaj: arde foarte ușor, iar flăcările se propagă foarte rapid pe suprafața lemnoasă.

De aceea oamenii au dezvoltat de-a lungul timpului cele mai bune soluții pentru tratarea lemnului. Există două tipuri de lemn care necesită ignifugare:

1. Lemnul protejat de intemperii (la interior)
2. Lemnul neprotejat de intemperii (la exterior)

Cum se face ignifugarea:

Din acest motiv există două soluții specifice care sunt folosite pentru tratarea lemnului. Acesta poate fi tratat în 3 motalități: prin pulverizare, prin imersie sau prin pensulare. În general soluția lichidă care se aplică pe lemn are o concentrație de 10% substanță ignifugă, restul fiind apă. Soluția astfel obținută este aplicată în două straturi la un interval de 24 de ore pentru o mai bună protecție împotriva flăcărilor.

Echipa noastră de profesioniști folosește unele dintre cele mai bune substanțe ignifuge și le aplică cu multă pricepere pentru ca bunurile tale să fie în siguranță. Cheamă-ne pentru o evaluare gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *